Tior Tjugor Maxreps Med åren har en struktur på min och andras träning varit tre bänkpress pass i veckan. Första… Läs mer »
Knäböj – Paltz: 20 kg x 10 40 kg x 10 60 kg x 10 80 kg x 15 Goodmornings:… Läs mer »
Bänk: 100 kg 1×10 120 kg 1×10 140 kg 6×10 JM Press: 20 kg 1×10 40 kg 1×10 50 kg… Läs mer »
Bill Seno – Chicago Hercules Kraftsport och kroppsbyggning har inte alltid sett ut som idag. William Seno föddes 1939 och… Läs mer »
Tricepsstyrka & Utlåsningsstryka Den sista biten av en bänkpress är väldigt triceps dominant, eller då utlåsningsdominant. Man pratar ofta om… Läs mer »
Hade förhoppningar om en 12a i första setet bänkpress, men var för sliten och överkroppspassen kom för tätt in på… Läs mer »
Ja då hade jag stora förhoppningar inför detta passet, men icke. Jag är bra nedkörd på djupare plan är lite… Läs mer »
JM BLAKLEY – THE ERASER JM ( JohnMark ) Blakley är en bänkpressare som under ett decennium var topp tio… Läs mer »
Svag fortfarande, lets go. Hållt igen på assistans fortfarande, minskat till 4 pass i veckan och bara lättare underkropp. Pass… Läs mer »
Nu blev det dåligt med anteckningar så här är det klent med text. Pass 1: Bänkpress viktvåg: 120kg 1×10 +… Läs mer »
Mycket tänk och planering nu inför sista veckorna till SM. Idag med tre veckor kvar vägde jag 94,8 kg på… Läs mer »
BASIC BENCH 1.0 Basic bench 1.0 är ett väldigt grundläggande program för att främst höja nivån på sitt utförande, men… Läs mer »
Fredag, Vecka 9 Bänkpress: 120kgx1(maxreps)x33, 30, 25 Komplement: Suzukipress Rullande triceps Sälrodd Pushdowns Omvända flyes Biceps Nästan PB, PB sett… Läs mer »
Nu går jag på ”normala” träningen igen och hoppas att jag får vara frisk ett tag nu. Bänkpress 60kgx20reps 80kgx10reps… Läs mer »
VOLYM TRÄNING Vad är volym träning? Vad är volym träning egentligen? Jag vill mena på att volym träning är något… Läs mer »
Idag fick det bli förutbestämt lätta högresp på 100 kg. Musklerna har känts så slitna nu flera pass. I lördags… Läs mer »
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.